Spring SALES - 15% reducere pentru cumparaturi de minim 129 lei la produsele selectate din colectiile de CEASURI , BIJUTERII si fashion Foloseste voucherul SPRING15R

Eveline Cosmetics Sampon de par 8 in 1 Argan + Keratina, 150 ml - Eveline Cosmetics

18,00 Lei
Poti adauga la comanda ta, OPTIONAL, produse compatibile, selectand mai jos optiunea dorita:
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24-48 ore de la procesarea comenzii.. Daca produsul nu este disponibil, va oferim cea mai buna alternativa conform alegerii dvs.

Cod Produs: Eveline-8in1argan-sampon Ai nevoie de ajutor? 0784.702.982 / 0784.702.982
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Samponul de par 8 in 1 ARGAN + KERATIN are ca efect restaurarea completa a parului si protectia culorii cu ajutorul formulei pro-repair 4D™ hair professional.
Efect ca la salon dupa prima utilizare.
Samponul 8 in 1 spala bine si usor parul vopsit, decolorat si deteriorat. Formula inovatoare bogata in ingrediente active avansate care actioneaza in sinergie cu uleiul de argan si keratina lichida, protejeaza efectiv culoarea si confera stralucire stralucirii parului. Hidrateaza intensiv, hraneste si regenereaza profund firele de par. Imediat dupa aplicare parul devine hranit si stralucitor. Formula nu ingrasa parul si nu lasa urme de reziduri.
ACTIUNE COMPLETA 8 in 1:
1. Restaurarea firelor de par. 2. Hidratarea si netezirea. 3. Hranirea si intarirea firului de par. 4. Regenerarea intensa. 5. Stralucire de la baza parului pana la varfuri. 6. Parul devine moale si elastic. 7. Pieptanarea si coafarea sunt mai usor de realizat. 8. Protectie impotriva actiunii nocive a factorilor externi.

FORMULA INOVATOARE Uleiul de argan regenereaza parul din interior si ii intareste intensiv structura. Intareste si hidrateaza, face firul de par moale si elastic, protejeaza impotriva factorilor externi daunatori. Cheratina este elementul de baza al parului - responsabil pentru starea sa si pentru aspectul sanatos. Cheratina reconstruieste structura parului intr-un mod natural, hraneste profund si regenereaza, netezeste si adauga stralucire. Uleiul de brusture intareste radacinile parului, calmeaza iritarea scalpului si mancarimea. Hraneste structura slaba si deteriorata a firului de par, stimuleaza cresterea parului si previne pierderea acestuia. Reface aspectul sanatos si frumos al parului. Extractele de coada-calului si urzica calmeaza si normalizeaza echilibrul hidrolipidic al scalpului, actioneaza anti-matreata si intareste radacinile parului. Proteinele de matase contribuie la restaurarea intensa a parului deteriorat care devine extrem de moale, stralucitor si usor de pieptanat. D-pantenolul protejeaza, regenereaza si intareste parul. Hraneste scalpul prin intarirea vizibila a radacinilor parului. Aplicare: aplicati o cantitate mica de sampon pe parul umed. Masati usor pe scalp apoi clatiti bine cu apa calda. Daca produsul intra in ochi, spalati-l imediat cu apa. Sampon este recomandat pentru utilizarea zilnica.

Caracteristici generale

Tip produs Sampon
Tip sampon Clasic
Tip Profesional
Pentru Femei
Tip par Uscat Degradat Vopsit
Tip scalp Normal
Gama Argan + Keratin
Beneficii: Restructurare Elasticitate Stralucire Netezire Regenerare intensa Par moale Hidratare
Proprietati Cheratina Ulei de argan
Cantitate 150 ml
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri orele 10.00-16.30

0784.702.982 0784.702.982 office@e-cadou.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!