Spring SALES - 15% reducere pentru cumparaturi de minim 129 lei la produsele selectate din colectiile de CEASURI , BIJUTERII si fashion Foloseste voucherul SPRING15R

Cadoul perfect – Un ceas este intotdeauna un cadou binevenit

Cadoul perfect – Un ceas este intotdeauna un cadou binevenit

Ceasul este un cadou potrivit pentru aniversari

Se apropie ziua celui mai bun prieten, aniversarea nuntii de argint sau esti doar in cautarea unui cadou pentru sotul tau sau fiul tau la absolvirea scolii? Un ceas este intotdeauna un cadou binevenit. In privinta cadourilor, se spune ca gestul conteaza, insa eu sunt de parere ca si cadoul are un mesaj puternic de transmis. Este un cadou ideal pentru o persoana draga, si isi va aminti mereu ca timpul trebuie pretuit, sa ne bucuram intotdeauna si sa traim clipa.

Orice cadou produce in general o emotie pozitiva, o stare de bine,iar un ceas de mana se potriveste de minune in orice situatie:fie ca este vorba de o simpla prietenie, fie ca este vorba de o poveste de dragoste la incpeut de drum, fie ca este vorba de admiratie sau apreciere, un ceas cadou este intotdeauna binevenit.

Ceasul este un cadou perfect si pentru zile de nastere.

Dupa cum am specificat si mai sus, poti oferi un ceas cadou la o zi de nastere sau de nume. Care ar fi motivele pentru care sa oferi un ceas? Poti alege un ceas clasic, se va potrivi pentru orice vestimentatie, si oricarui gust. Daca este genul mai de prieten sofisticat si elegant mereu, poti merge pe ceasurile cu bratara metalica, sigur nu vei da gres.

Un cadou este adesea oferit pentru a marca evenimente importante si indraznim sa spunem ca nu exista niciun moment mai important in viata unui tanar care se indreapta catre maturitate decat absolvirea. Absolvirea liceului sau a facultatii inseamna ca fiul sau fiica ta incepe o noua etapa din viata, deci este momentul potrivit sa imortalizezi clipa cu un cadou memorabi;.Aici insa nu ne referim la orice ceas, ci la unul cool, fashion si eventual de la un brand cunoscut, cu care sa faca diferenta si trecerea de la copilarie la maturitate. Un ceas de calitate este o dovada de incredere din partea voastra, dar si un simbol al iubirii voastre neconditionate. Aici putem aduce in discutie colectia Sergio Tacchinni sau Daniel Klein, modelele premium.

Ceasul este un cadou perfect si pentru a sarbatori un succes

In ce moment mai putem oferi un ceas cadou? Poti oferi un ceas si in momentul in care vrei sa sarbatoresti un succes pe plan profesional. Indiferent ca vorbim de partenerul tau de viata care a obtinut marirea sau pozitia pe care si-o dorea, fie ca vorbim de un membru al echipei tale care a atins targetul la care toti din firma visau, un succes profesional are nevoie de un cadou pe masura. 

Pentru ca stim cu totii ca drumul catre succes este unul anevoios, cere timp si multa munca, celebrarea acestui moment special cu un ceas cadou este mai mult decat potrivit. Alege un ceas de mana pe masura succesului, care sa-i dea sarbatoritului imbold de a continua in acelasi ritm.



Eu una un singur lucru stiu: desi sotul meu are o colectie impresionanta de ceasuri (elegante, casual, sport, acum a incercat si Smartwatch), cu fiecare ocazie cand apare noua colectie de ceasuri Daniel Klein, el este primul client la colectia DanielKlein EXCLUSIVE ( singura colectie unde toate ecranele mici functioneaza, se rotesc limbile ceasului si nu sunt doar de forma)

Partea buna este ca ai de unde sa alegi. Chiar si ceasurile de marca produc diferite stiluri de ceasuri. Daca este un barbat care de obicei adopta stilul sport, un ceas barbatesc cu o curea lata de piele sau in culori precum negru si albastru, cu siguranta il va incanta si il va purta.

Pana data viitoare, iti recomandam sa arunci o privire pe pagina noastra, unde vei gasi intreaga colectie de ceasuri.

Suport clienti Luni - Vineri orele 10.00-16.30

0784.702.982 0784.702.982 office@e-cadou.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!