De Black Friday gasesti cadoul perfect de Craciun

De Black Friday gasesti cadoul perfect de Craciun

Vesti bune la e-Cadou! Doar cateva zile ne despart de cea mai asteptata zi din an. Te anuntam cu bucurie ca si anul acesta am hotarat sa oferim clientilor nostri bucuria reducerilor de Black Friday. Cand se va intampla totul?In luna ioiembrie vei gasi in magazinul nostru zeci de produse la preturi promotionale.

Create special pentru clientii nostri, cu ocazia reducerilor substantiale vrem sa ne asiguram ca nu ratezi produsele la preturile de Black Friday si vei putea achizitiona articolul dorit din magazinul nostru. Asadar, tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi promotiile de Black Friday inscriindu-te in pagina, pentru newsletter-ul care va anunta startul reducerilor. Astfel, vei fi in permanenta conectat, iar daca vei sta cu ochii pe magazinul nostru sigur te vei numara printre primii clienti care se vor putea bucura de produsele dorite la preturi promotionale.

Anul acesta ti-am pregatit reduceri la produse din diverse categorii pentru ca tu sa gasesti in magazinul nostru exact ce ai nevoie pentru a darui un cadou perfect. Te vei putea bucura de reduceri la categoria de coliere placate cu aur, la seturile de bijuterii cu cristale Regale sau cele cu cristale swarovski, dar ti-am pregatit si o multime de cadouri la achizitionarea seturilor promotionale. Bijuteriile au fost si sunt in continuare bineprimite atunci cand vine vorba de un cadou pentru femei. Rareori se intampla sa dai gres cu o bijuterie in fata unei doamne sau domnisoare. Asa ca de Black Friday, la eCadou ai cea mai buna ocazie sa alegi cadouri frumoase de Craciun pentru femeile din viata ta.

Insa cei care primesc cele mai multe cadouri de Craciun sunt copiii. Asadar, la eCadou vei gasi de Black Friday mari reduceri la o multime de produse pentru cei mici. Vei gasi jocuri de inteligenta, LEGO-uri, trenulete electrice si multe alte jucarii dorite de copii pe care acum le vei putea cumpara la reducere. Nu numai ca vei economisi bani, dar acestea vor fi o adevarata bucurie de Craciun pentru micutul tau.

E vinerea reducerilor! E Black Friday! Fii cu ochii pe magazinul nostru si urmareste reducerile in luna  noiembrie! Comanda cadouri de Craciun de la eCadou!

Suport clienti Luni - Vineri orele 10.00-16.30

0784.702.982 0784.702.982 office@e-cadou.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!