Spring SALES - 15% reducere pentru cumparaturi de minim 129 lei la produsele selectate din colectiile de CEASURI , BIJUTERII si fashion Foloseste voucherul SPRING15R

Pregătiri pentru sezonul de vară – Eveline Cosmetics

Pregătiri pentru sezonul de vară – Eveline Cosmetics

Iti place cum arata pielea ta cand este bronzata si ai vrea sa te bronzezi, insa fara sa iti pui pielea in pericol? Iata cum te poti bronza fara sa cresti riscul de cancer de piele.


Uleiul autobronzant va inlocui cu succes lotiunea autobronzanta, asta pentru ca are o textura mai densa si este mult mai hidratant. Uleiul va patrunde in profunzimea pielii deshidratate de conditiile meteorologice mai aspre, avand totodata un efect emolient.

uleiul auobronzant Eveline Cosmetics Brazilian Mist Face & Body

Pentru doamnele si domnisoarele care nu suporta caldura sau care anul acesta nu au ocazia de a merge la plaja, dar isi doresc totusi sa arate bine, ca si cum ar fi bronzate, recomand ceva interesant si util din gama produse profesionale pentru plaja: uleiul Eveline Cosmetics Brazilian Mist Face & Body. Efectele sale se vad chiar dupa prima utilizare, cand pielea capata un aspect foarte placut, un bronz uniform, asa cum arata si cel natural. Nu il folositi in exces pentru ca pielea va capata o nuanta prea intunecata.

 

Spumă autobronzantă pentru corp Eveline Cosmetics Brazilian Body

De Asemenea, tot in gama produselor profesionale putem enumera Spumă autobronzantă pentru corp Eveline Cosmetics Brazilian Body

Pielea catifelată și bronzată este mereu actuală, iar produsul special de la marca Eveline Cosmetics ajută la menținerea unui ton al piele ciocolatiu. Spuma auto-bronzantă creează un efect natural și uniform, hidratează profund epiderma, oferindu-i fermitate și culoare. Formula conține vitamina E și apă de aloe vera, ce menține hidroechilibrul optim pentru derma sănătoasă.

Mod de utilizare

Exfoliați pielea înainte de a utiliza produsul. Aplicați o cantitate mică de spumă pe mâini sau o mănușă specială și distribuiți-o uniform. Nu uitați să vă spălați bine mâinile după ce ați folosit produsul.

Tip produs: spuma cu efect de bronz

Ai reusit sa ai ai un bronz perfect, dar vrei sa ii dai un aspect luminos si stralucior?

Dupa cum stii, gasim solutii si pentru acest aspect:

Spray iluminator cu particule de aur Eveline Cosmetics Brazilian Body;  iluminează pielea, oferindu-i o nuanță de aur.

Spray iluminator cu particule de aur Eveline Cosmetics Brazilian Body

LUXURY GOLD BODY HIGHLIGHTER BRAZILIAN BODY iluminează pielea, oferindu-i o nuanță de aur. Pielea devine aurie și strălucitoare datorită particulelor de sclipici și complexului Bright Jelly. În plus, produsul include ulei de ardei roz brazilian și ulei de argan, care hidratează și hrănesc în întregime pielea, o regenerează și îi conferă netezime. Highlighter-ul maschează eficient toate tipurile de imperfecțiuni ale pielii, accentuând bronzul natural.
Mod de utilizare: Relaxați-vă, agitați și pulverizați pe mâini, masând ușor în piele. Iluminatorul nu murdărește hainele și nu acționează ca un bronzator. Umbra aurie și particulele se spală după baie. 150ml
Scopul produsului: hidratare, nutriţie, produse pentru strălucire, revitalizare

Crema Elixir 6 în 1 pentru corp și față iluminatoare Eveline Cosmetics Brazilian Body

Crema Elixir 6 în 1 pentru corp și față iluminatoare Eveline Cosmetics Brazilian Body

Datorită utilizării de particule naturale strălucitoare, precum și a complexelor BRIGHT JELLY ™ și instaILLUMINATOR ™, elixirul lasă o suprafață strălucitoare. Pe tot parcursul anului, oferă strălucire spectaculoasă ca într-o vacanță tropicală. Se conturează tonul pielii și evidențiază perfect bronzul acoperind imperfecțiunile. Se răspândește ușor pe piele, lăsând-o mătăsoasă și moale la atingere. Apa naturală de nucă de cocos hidratează profund și îngrijește în întregime pielea, lasând-o netedă și catifelată.
Mod de utilizare: Masează o cantitate mică pe pielea întregului corp sau aplică-l în locurile pe care vrei să le evidențiezi. Crema nu murdărește hainele și nu funcționează ca un bronzator. 100ml

Cum să aplici autobronzant fără să te patezi, in plin sezon de vara sau chiar si iarna?

Aplicarea autobronzantului este extrem de importantă întrucât de ea depinde uniformitatea bronzului. Dacă nu folosești o metodă de aplicare corectă, bronzul va capătă o nuanță neplăcută și e posibil să apară pete mai pigmentate, deloc estetice.

Pasii necesari pentru a folosi autobronzant fara sa te patezi ii voi descrie mai jos:

Exfoliaza – procesul de aplicare a autobronzantului trebuie intotdeauna sa inceapa cu o exfoliere. Alege un produs exfoliant fara ulei. Insista cu exfolierea in zonele in care pielea este mai aspra, precum in genunchi sau pe coate. Daca vrei ceva homemade, poti folosi gel de dus amestecat cu zat de cafea.

Hidrateaza selectiv – in zonele cu piele prea uscata ar trebui sa aplici o crema hidratanta fara ulei. Poti preveni absorbtia excesiva a autobronzantului si patarea zonelor cu pricina.

Nu aplica autobronzant cu mainile goale. Pune-ti manusi din cauciuc subtire inainte de a aplica autobronzant pe piele. In caz contraar risti sa ai palmele orange la finalul procedurii.

Revenim in curand si cu un nou articol despre produsele cu proteie solara.

Pana data viitoare, iti dorim sa ai parte de o saptamana plina de caldura.

Suport clienti Luni - Vineri orele 10.00-16.30

0784.702.982 0784.702.982 office@e-cadou.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!