Cele mai frumoase lenjerii de pat pentru copilul tău cu personajele lui preferate

Cele mai frumoase lenjerii de pat pentru copilul tău cu personajele lui preferate

Dacă ai ajuns aici, cu siguranță cauți cele mai frumoase lenjerii de pat cu personajele preferate din desenele animate pentru copilul tău.

Un somn bun este la fel de important pentru copii așa cum este și pentru adulți. Este important să alegi în dormitor o lenjerie de pat potrivită pentru copiii tăi. Copilul tău va aprecia o lenjerie de pat cu personajele lui preferate.

Aceste lenjerii de pat pentru copii au fost confecționate, încât sa aibă un aspect călduros și vesel datorita personajelor brodate sau imprimate. Sunt din materiale de o calitate superioara. Daca vrei ca copilul tău să-și petreacă cu drag nopțile în patul lui, cumpără-i o lenjerie de pat pe gustul lui, este principala condiție. Imprimeul cu personajele preferate reprezintă principalul punct de atracție. Daca cel mic este mai mult interesat de ce anume este desenat pe lenjeria lui si ce personaj ii va fi tovarăș  de somn. Pentru tine prioritate trebuie sa fie siguranța li sănătatea copilului. 

Vezi gama noastră variată de lenjerii de pat pentru copii, ce include lenjerii imprimate cu personajele, cu super-eroi, minioni sau animale pentru paturi simple sau supraetajate sau suprapuse.

Lenjeriile de pat de la Disney cu personaje din desene animate precum Cars, Minnie Mouse, Frozen, Winnie the Pooh, Angry Birds, le găsești acum pe e-Cadou.com Oferă copilului tău cadoul potrivit. Va adora sa își ămbrace patul în lenjerii cu personajele preferate și se va bucura când va despacheta cadoul tău.

Recomandările noastre de lenjerii de pat pentru copii în magazinul online e-Cadou.com

Lenjerie de pat pentru copii Emoji Unicorns 140×200 cm, 70×90 cm, Disney, 100% bumbac

O poți cumpăra de pe e-Cadou.com

Lenjerie de pat pentru copii dimensiuni 140×200 cm, 70×90 cm, Disney, 100% bumbac. Potrivita pentru 1 persoana. Toate materialele sunt antialergice, antiperspirante si nu conțin substanțe toxice. Temele de pe husa, au culori vii si durabile. Fabricat din bumbac 100% de înalta calitate. Lenjeria de pat va crea o atmosfera plăcuta în camera copilului. Întreținere: Spălare la max.30 grade. Interzisa utilizarea înălbitorului. Interzisa curățarea chimica și îndepărtarea petelor cu solvenți. Se poate calca la temperatura medie. Toate produsele cu specificația DISNEY sunt originale cu licență.

Lenjerie de pat pentru copii Frozen 140×200 cm, 70×90 cm, Disney, 100% bumbac

O poți cumpăra de pe e-Cadou.com

Lenjerie de pat pentru copii Frozen 140×200 cm, 70×90 cm, Disney, 100% bumbac. Potrivita pentru 1 persoana. Toate materialele sunt antialergice, antiperspirante si nu conțin substanțe toxice. Temele de pe husa, au culori vii si durabile. Fabricat din bumbac 100% de înalta calitate. Lenjeria de pat va crea o atmosfera plăcuta în camera copilului. Întreținere: Spălare la max.30 grade. Interzisa utilizarea înălbitorului. Interzisa curățarea chimica și îndepărtarea petelor cu solvenți. Se poate calca la temperatura medie. Toate produsele cu specificația DISNEY sunt originale cu licență.

Lenjerie de pat Paw Patrol (small) 100×135 cm, 40×60 cm

O poți cumpăra de pe e-Cadou.com

Lenjerie de pat licență DISNEY mărime 100×130 cm
Mărime husa/cearceaf pilota: 100×135 cm

Compoziție: 100% Bumbac

Mărime husa perna: 40x60cm

Potrivita pentru 1 persoana. Toate materialele sunt antialergice, antiperspirante si nu conțin substanțe toxice. Temele de pe husa, au culori vii si durabile. Fabricat din bumbac 100% de înalta calitate. Lenjeria de pat va crea o atmosfera plăcuta în camera copilului. Întreținere: Spălare la max.30 grade. Interzisa utilizarea înălbitorului. Interzisa curățarea chimica și îndepărtarea petelor cu solvenți. Se poate calca la temperatura medie.

Suport clienti Luni - Vineri orele 10.00-16.30

0784.702.982 0784.702.982 office@e-cadou.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!