Cadouri utile pentru copii

Cadouri utile pentru copii

Craciunul bate la usa si sunt convins ca multi dintre voi inca nu ati cumparat toate cadourile sau ati uitat complet de unele. Din fericire, inca mai aveti timp sa gasiti cadourile ideale, asa ca nu ar trebui sa faceti compromisuri. Din punctul meu de vedere, cel mai dificil este sa alegi cadoul pentru colegii de munca sau sefi si pentru copii. Cu primii nu ai vrea sa gresesti pentru a nu face impresie proasta, iar copiilor trebuie sa le daruiesti ceva util, dar care sa ii si atraga.

Si chiar zilele trecute imi spunea o amica despre cadourile pe care le-a pregatit pentru nepotii ei. Are trei, doua fete si un baiat, asa ca a trebuit sa se gandeasca bine inainte sa aleaga cadourile. Jucarii stia ca nu le trebuie, pentru ca nu sunt genul de copii carora sa le placa jucariile pentru cateva minute si apoi sa le arunce intr-o gramada cu alte jucarii. Lor le plac jocurile interactive, cartile, lucrurile folositoare in general.

Asa ca, s-a gandit mai bine sa le cumpere haine. Nu mai sunt la varsta la care cresc foarte repede, asa ca macar un an ar trebui sa le fie bune hainele. Stiind ca sunt pasionati de personajele de desene animate de la Disney, s-a gandit ca ar fi bine sa le daruiasca haine cu imprimeurile lor.

Insa, cautand prin magazinele fizice, si-a dat seama ca preturile sunt mari si calitatea este indoilenica la unele haine. Asa ca a inceput sa caute in magazinele online, in speranta ca va gasi aici tot ce ii trebuie. Nu a trecut mult timp si a gasit un magazin pe placul ei, cu preturi foarte bune si haine calitative.

Primele pe care le-a vazut si le-a si comandat ulterior, au fost bluzele Disney cu personaje indragite de cei mici. Sunt bluze cu Mickey Mouse sau Minnie, cu Spiderman, Violetta, cu personajele din Frozen si multe altele. Iar preturile nu sunt deloc ridicate: un tricou cu maneca lunga costa in jur de 35 lei, spre exemplu.

Asadar, daca aveti nevoie de cadouri deosebite pentru copii, luati in considerare si bluzele acestea si veti avea mare succces!

Suport clienti Luni - Vineri orele 10.00-16.30

0784.702.982 0784.702.982 office@e-cadou.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!