De ce să alegi un aranjament cu flori de săpun atunci când vrei să oferi un altfel de buchet

De ce să alegi un aranjament cu flori de săpun atunci când vrei să oferi un altfel de buchet

Cu siguranță ai văzut că multe magazine online livrează acum și flori de săpun. O floare de săpun este realizata din săpun parfumat, realizat în formă de flori reale, apoi prelucrate manual iau forma unor adevarate flori, inconjurate si de un parfum placut. Mai precis, ele pot fi regasite sub diverse forme cum ar fi trandafiri, orhidee, garoafe, margarete, gerbera sau crizanteme. Atunci când doresti un altfel de aranjament floral, poti alege flori din aceasta gama.

Florile din săpun sunt pline de detalii – petalele create individuale, culorile placute și mirosul floral superb, toate fac ca un aranjament să fie deosebit si unic in felul lui. Florile de săpun arată ca niște flori adevărate. Acum, deoarece sunt fabricate din săpun, au o mulțime de avantaje pe care nu le poate avea o floare reală. Iată câtev avantaje:

  • Acestea au o durata de viata mai lunga – mult mai lunga. Daca sunt ferite de razele soarelui, acestea isi vor pastra inclusiv culoarea ca cea initiala.
  • Fiecare floare are o aromă superbă.
  • Sunt un decor excelent în baie, living sau birou.
  • Sunt minunate pentru o baie relaxantă – adaugă una sau două flori în apa caldă pentru a dezvălui un parfum minunat. Îți vor lăsa pielea moale, placuta la atingere, mătăsoasă.
  • raportul calitate – preț este foarte eficient.


 

Când ar trebui să oferi flori de săpun?

Spre deosebire de florile reale, nu există un sezon anume pentru a cumpăra flori de săpun. Ele vor fi disponibile pe tot parcursul anului, nu trebuie sa asteptam un anumit anotimp din an pentru a-si face aparatia acestea. Astfel, aceste flori de săpun devin un cadou versatil, la indemana oricui, oricand.

Toată lumea adoră să primească flori. Sunt întotdeauna un cadou binevenit, dar uneori atunci când cumperi flori naturale poți vedea că au costuri ridicate și durată de viața scurtă. Florile de săpun oferă cele mai mari avantaje: Rezistă mult timp, astfel încât în combinație cu culorile lor vibrante sunt minunate pentru decor și completate cu un miros floral frumos.

Acum, că am stabilit că poți cumpăra aceste frumuseți vibrante pe tot parcursul anului, să vorbim despre ocazii. Florile de săpun sunt potrivite pentru următoarele evenimente:

  • De multumire
  • Mireasa
  • Simpatie
  • Zile de nastere
  • Halloween
  • Aniversare
  • Craciun
  • Orice ocazie
  • Paste
  • Botez
  • Nunta
  • Ziua indragostitilor
  • Absolviri
  • Pensionare
  • Ziua femeii
  • Martisor
  • Zile în care vrei să te răsfeți.

Florile de săpun sunt minunate pentru toate aceste momente și reprezintă o transformare originală în modul de a dărui flori


 

Aranjamentele „au prețuri pentru toate buzunarele”, începând de la 35 de lei și diferă în funcție de diametrul cutiei (cutii de 12 cm, 18 cm, 22 cm, 30 sau 38 cm), numărul de trandafiri, tipul lor și accesorii,precum si de complexitatea ambalajului ( cutie simpla de carton, cutie de catifea, cutie satinata, sau cu buzunar special de bijuterii).

Aranjamentul floral este de preferat în locul tradiționalului buchet de flori, pentru că au un aspect deosebit, mai colorat și poți impresiona mai ușor persoana dragă. Dacă vrei să-i oferi un cadou care să reziste mai mult timp, poți opta pentru aranjamente cu flori de săpun.

Cu ce ne deosebim de restul pietii ce ofera astfel de aranjamente de flori?

In primul rand noi oferim aranjamente complexe, ce cuprind atat flori cat si accesorii deosebite si de calitate, astfel incat poti surprinde intr-un mod placut persoana iubita, fie ea sotie, mama sau jumatatea ta.

Cunosti sentimenul neplacut atucni cand de obicei primesti altceva decat ai comandat? E-cadou ofera aranjamente proprii cu poze reale, nu copiate de pe alte site-uri, deci poti fi convins ca ele vor arata exact ca in poza.


 

Acestea fiind precizate, te asteptam sa vezi intreaga noastra colectie de aranjamente florale. Este greu sa alegi? Solutia este simpla: poti selecta in functie de culoarea florilor, tie de modelul bijuteriei sau numarul florilor din aranjament ( avem aranjamente de la 3 fire la 99). Oricum, noi va stam la dispozitie oricand pe email la office@e-cadou.com sau telefonic la 0768683598.

Cu drag,

Cristina – E-Cadou.com

5 Seturi Shambala cu cercei scurti

5 Seturi Shambala cu cercei scurti

Achizitie verificata

Daria Lucaci,

Arată superb, chiar peste așteptări. Și felul în care sunt ambalați, redau un aspect minunat. Foarte mulțumită, cu siguranță voi mai reveni!
Tablou personalizat cu 6 poze de familie - Cadoul ideal pentru familie TA4_P8 Happy Family

Luisa Murgan,

Un cadou foarte bun
Aranjament Floral cu ciocolata  Kinder Ferrero, 19 Trandafiri, model LOVE19

Amaximoaie Michelle,

După cum mă știți, nu sunt adepta reclamelor dar a poveștilor reale despre lucruri minunate, de susținerea micilor afaceri românești, a oamenilor oameni din spatele lor, care pun mult suflet
Bratara aurie, Freelook, pentru dama, din otel inoxidabil, FRJ.3.3072-2

Mioara Pandel,

Super bratara.
Tricou personalizat pentru absolvire  Grupa albinutelor cu text sau poze ABS1020

Camelia,

Foarte frumoase, au venit repede, in 2 zile au fost gata tricourile pentru intreaga clasa. Foarte operativi, au fost atenti la cel mai mic detaliu. Recomand
Trening dama, catifea soft, fermoar, verde Emerald, e-Cadou

Cristina Petrea,

Foarte mulțumită de achiziție mărimea corespunde material foarte frumos nu mă așteptam la o așa surpriza plăcută.Va mulțumesc din suflet
Descopera mai multe review-uri

Suport clienti Luni - Vineri orele 10.00-16.30

0784.702.982 0784.702.982 office@e-cadou.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!