Spring SALES - 15% reducere pentru cumparaturi de minim 129 lei la produsele selectate din colectiile de CEASURI , BIJUTERII si fashion Foloseste voucherul SPRING15R

Tratamente pentru regenerarea, creșterea și întărirea unghiilor

Tratamente pentru regenerarea, creșterea și întărirea unghiilor

Cu toții știm că este neplăcut să apari mereu în cercul de prieteni cu unghiile deteriorate, rupte, sau chiar îngălbenite. Precum tenul sau părul, și unghiile au nevoie de îngrijire specială, mai ales dacă faceți parte din categoria persoanelor care se confruntă cu unghii rupte, casante, exfoliante și scurte. Astfel, este nevoie să faceți câteva modificări în rutina îngrijirii unghiilor.

Iată, va redau mai jos câteva informații despre unghii:

  • unghiile noastre cresc cu aproximativ 3 mm pe lună.
  • o unghie pierdută în totalitate se reface în 4-6 luni.
  • unghiile de la mâini cresc mai repede față de cele de la picioare.
  • unghiile cresc mai repede în timpul verii, sau în perioada sarcinii.
  • unghiile de la mâna dominantă cresc mai repede.

Un rol important in ritualul de ingrijire al unghiilor îl are lacul de unghii. Acesta trebuie să fie de calitate, să reziste cât mai mult pe unghii, că să nu fie nevoie să ștergeți prea des unghiile cu acetonă. Este foarte indicat să lăsăți unghiile să respire cât mai des. Asta înseamnă că, cel puțin de 2 ori pe săptămâna sa nu aplicați nimic pe unghie, nici măcar lac transparent.

Pentru întărirea unghiilor , ca si tratament naturist, se amestecă ulei de măsline călduț cu un gălbenuș de ou și cu o lingură de miere de albine. Se ține amestecul pe unghii timp de 10 minute, după care se clătește cu apă călduță. Dacă nu aveți răbdarea necesară pentru a stă 10 minute cu acest amestec pe unghii, va recomandăm Tratamentul profesional de unghii de la Eveline Cosmetics 8in1. Este cel mai vechi din gama de tratamente de unghii, dar si cel mai bun ( testat și retestat ani la rând, dar efectele benefice sunt vizibile de la primele utilizări).

Cum se face ca acest Tratamentul profesional de unghii de la Eveline Cosmetics 8in1 sa fie atat de bun?

 

Formulă revoluționară cu ingredienti activi regenerează, întărește și stimulează creșterea unghiilor.
Îmbunătățește flexibilitate și rezistență unghiilor, protejează împotriva craparii, ajută la restabilirea suprafeței netede și lucioase.
După un tratament de 14  zile toate problemele cu unghiile vor dispărea
Utilizare: agitați bine înainte de utilizare.
Ziua 1: aplicați direct pe unghii
Ziua 2: aplicați al doilea strat.
Ziua 3: îndepărtați straturile și repetați tratamentul.
Aplicați cel putin 2 săptămâni, apoi opriți tratamentul timp de 1 luna si il reluati ulterior, daca este cazul.

Tot pentru unghii rupte, va recomandam Tratament 3IN1 pentru unghii rupte si fragile, Eveline Cosmetics 12 ml

Solutia complexa 3in1 care ofera o manichiura rapida si de lunga durata. Ajuta la intarirea ojei pe unghie adaugand un luciu intens in doar 60 de secunde. Creeaza un strat de protectie ce extinde durabilitatea ojei pana la 7 zile.

De asemenea, Împotriva ruperii unghiilor fragile va recomand Tratament SOS pentru unghii rupte si fragile, Eveline Cosmetics 12 ml
Este TRATAMENT MULTIVITAMIN CU CALCIU SI COLAGEN Balsamul multifunctional, intaritor, este un ajutor rapid pentru unghiile rupe si fragile, este solutia perfecta pentru unghiile slabe, deteriorate si despicate. Aceasta formula cu vitamine, calciu si colagen reconstruieste, regenereaza si intareste unghiile. In timpul celor 10 zile de tratament SOS, unghiile devin incredibil de puternice, flexibile si frumoase din zi in zi.

Aplicare: Agitati bine inainte de utilizare.

1 zi: aplicati preparatul direct pe unghii. A doua zi: aplicati un al doilea strat. A treia zi: stergeti straturile vechi L si repetati tratamentul. Aplicati 2 saptamani si intrerupeti tratamentul timp de o luna.

Un alt aliat de nădejde în îngrijirea unghiilor este uleiul de argan. Acesta hidratează unghiile și previne deshidratarea cuticulelor, le întărește și le fortifică, previne deteriorarea timpurie a manichiurii, precum și ruperea unghiilor.

Tratamentul cu ulei de argan se aplică întotdeauna seara, după ce v-ați spălat în prealabil mâinile. Luați un disc demachiant și puneți ulei de argan pe el, după care masați ușor unghiile și cuticulele timp de 5-10 minute. Gasiti aici Ulei pentru unghii si cuticule, Eveline Cosmetics, elixir 8 in 1 cu ulei de argan .

De asemenea, va punem la dispozitie si Tratamentulpentru cuticule si unghii Eveline Nail Therapy Bio SOS 12 ml

Tratamentul SOS ingrijeste si regenereaza intens cuticulele aspre si unghiile slabite. Formula concentrata a elixirului-compresa confera hidratare instanta, netezime matasoasa si un aspect perfect.

Uita si de unghiile ingalbenite de la fumat. Tratamentul Profesional NAIL THERAPY de la Eveline Cosmetics pentru eliminarea, evitarea ingalbenirii unghiei si eliminarea petelor – este un produs care datorita extractului de lamaie si filtrelor UV, reuseste sa elimine orice modificari de culoare cauzate de deshidratare sau folosirii intensive a lacului de ugnhii colorat. Da o culoare laptoasa si sanatoasa unghiei, dupa 10 zile fiind unghiile fiind mai intinerite si mult mai stralucitoare.

Este nemultumita de unghiile cu denivelări sau striații? Stii deja, E-Cadou are solutia:

Tratament pentru cimentarea unghiilor Eveline Cosmetics

Tratament profesional pentru refacerea unghiei. Acesta actioneaza ca un ciment ce hraneste si egalizeaza suprafata unghiei lasand-o neteda si sanatoasa. pentru rezultate corespunzatoare trebuie folosit cel putin o luna de zile

 

Insa, ce facem cand vrem si unghii sanatoase, dar si frumoase? In acest caz,putem pune un strat de tratament pe unghia curata, apoi ca strat superior putem aplica oja in nuanta dorita, si bineintels un TOP COAT.

Bineintels, si in acest caz iti punem la dispozitie Lac Unghii Cu Tratament + Top Coat, Magical Gel Eveline Cosmetics in nuante diferite: corai, nude, roze, rosu sau negru.

TRATAMENT PROFESIONAL NAIL THERAPY MAGICAL GEL – SET 01

Magical Gel” este un lac cu top coat din gama tratamentelor pentru unghii „Nail Therapy” de la Eveline Cosmetics.

Cu ajutorul acestui kit obținem o manichiură profesională cu aspect de gel în 2 pași, fără să utilizăm lampa UV.

Lacul este îmbogățit cu tratament pentru unghii iar Top Coat la fel face parte din Gama Nail Therapy.

Mod de utilizare:

1. Se degresează unghia, apoi se aplică lacul de unghii cu tratament într-un strat sau două, apoi așteptăm uscarea complectă a stratului sau straturilor.

2. După uscarea straturilor de lac, putem aplică Top Coat-ul într-un strat subțire, după care așteptăm din nou uscarea Top Coat-ului. Uscarea Top Coat-ului se face în aproximativ 5 min. după aplicare, însă producătorul ne recomandă o așteptare de 10 min. pentru întărirea lui în profunzime.

Manichiura realizata cu ‘Magical Gel’ se da jos de pe unghii cu ajutorul acetonei.

Ar fi foarte multe de povestit despre aceste tratamente minune de la Eveline Cosmetics, însă vom detalia despre fiecare produs în part pe blog. Impotant este să ne urmărești, și vei fi la curent cu toate noutățile.

Pe data viitoare … Cu drag, Cristina

Tratamente pentru unghii - Tratament Eveline Keratin Pro
-20%

Suport clienti Luni - Vineri orele 10.00-16.30

0784.702.982 0784.702.982 office@e-cadou.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!