Spring SALES - 15% reducere pentru cumparaturi de minim 129 lei la produsele selectate din colectiile de CEASURI , BIJUTERII si fashion Foloseste voucherul SPRING15R

Cu Daniel Klein, Moda este Pentru Toata Lumea

Cu Daniel Klein, Moda este Pentru Toata Lumea

Care este parerea mea  despre Ceasurile Daniel Klein?
Cu Daniel Klein, moda este Pentru Toata Lumea. Ceasuri la Preturi Accesibile. Iti Permiti sa Iti Schimbi Ceasul Odata cu Tinuta.
Alege acum Dintre Sute de Modele disponibile  cu Bratara sau Curea, Modele Elegante, Casual sau Sport.

Ceasurile sunt Originale, cu Livrare in 24h si Verificare colet la cerere
Comanda online acum si ai transport rapid, certificat de autenticitate, cu garantie 2 ani  si drept de retur 14 zile.

Ceasurile Daniel Klein vin în cutii rezistente, sunt prinse în jurul unui burețel negru și pot fi mereu un cadou potrivit pentru tine sau o persoană dragă.
Tocmai pentru că un ceas este capabil să completeze perfect orice ținuta, puteți alege cu încredere orice accesoriu din această categorie.

Brandul Daniel Klein își extinde portofoliul de la an la an cu zeci de modele noi, care să fie atât mai practice, cât și să țină pasul cu trendurile mondiale. Fiecare iubitor sau colecționar de ceasuri își poate alege un accesoriu Daniel Klein care să se încadreze și în cele mai exigente cerințe. Modelele diferă în funcție de forma cadranului, materialul brățării, tipul de închizătoare și culoare, însă fiecare ceas păstrează calitatea asigurată de brand.

Suport clienti Luni - Vineri orele 10.00-16.30

0784.702.982 0784.702.982 office@e-cadou.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!