Spring SALES - 15% reducere pentru cumparaturi de minim 129 lei la produsele selectate din colectiile de CEASURI , BIJUTERII si fashion Foloseste voucherul SPRING15R

Alege cadouri pentru Sf. Gheorge premium, ideale pentru cei apropiati si nu numai!

Alege cadouri pentru Sf. Gheorge premium, ideale pentru cei apropiati si nu numai!

Cauti Cadouri deosebite sa le puteti oferi celor care poartă acest nume? Va vom lasa mai jos cateva idei de cadouri potrivite pentru aceasta ocazie. Cu această ocazie, poţi trimite un gând frumos, un mesaj, o felicitare şi o urare de bine prietenilor, rudelor, colegilor, cunoştinţelor tale care poartă numele Sfântului Gheorghe.

In primul rand este bine de stiut ca in fiecare an pe data de 23 aprilie il sarbatorim pe Sfantul Gheorghe, si cu acest prilej ii sărbătorim pe aceia dintre noi care poartă acest nume. De asemenea ii sarbatorim si pe cei care au derivate de la Gheorghe, precum Geta, Georgeta, Georgiana și Gherghina.

Cadourile consistente se oferă la ocazii mai importante, deci nu cheltuiala va fi problema, ci acel cadou care să transmită cât mai clar mesajul tău.

In primul rand iti vom propune sa acorzi atentie cadourilor personalizate. Ai o gama variata de produse si sigur vei gasi ceva pe placul tau. Toate produsele se pot personaliza dupa bunul tau plac, iar sarbatoritul se va bucura din plin de cadoul special conceput pentru el. Intra pe categoria produselor perwsonalizate, alege produsul preferat si personalizezi cadoul cu modelul sau mesajul dorit.

O alta categorie de cadouri interesante este cea de Pachete cadou pentru femei sau barbati. Toate cadourile din aceasta categorie vor veni ambalate deja in cutii de cadou cu funda premium de satin, astfel incat le poti oferi direct persoanelor dragi, fara sa mai umbli dupa pungi cadou sau dupa ambalaje de cadouri. Vor deveni extrem de atractive si captivante, fiind ambalate in cutii premium.

Daca nici una din variantele de sus nu te-au convins, atunci iti recomandam sa ii cumperi un ceas. Nu poti da gres niciodata cu acest cadou. Vor veni ambalate in cutie speciala pentru ceasuri, insotite de certificatul de garantie pentru 2 ani.

Iti propunem mai jos si cateva mesaje de Sfântul Gheorghe  

La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

Cu ocazia zilei tale onomastice iti doresc sa ai parte numai de lucruri bune: sanatate, iubire, bucurii si momente frumoase alaturi de cei dragi. La multi ani de Sfântul Gheorghe!

Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! La mulţi ani de Sfântul Gheorghe!

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Descopera gama de peste 90 de cadouri de Sf. Gheorghe!

Le poți cumpăra cadoul de la noi și garantăm mulțumiri! Din momentul in care coletul este expediat, vei primi din partea firmei de curierat, inştiinţări pe mail si sms despre tranzitul coletului.

Suport clienti Luni - Vineri orele 10.00-16.30

0784.702.982 0784.702.982 office@e-cadou.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!