Fetitele si nebunia Frozen

Fetitele si nebunia Frozen

De cand a aparut binecunoscuta animatie Disney Frozen, fetitele de pretutindeni au facut cunostinta cu Elsa, Anna si omuletul Olaf. Pe scurt, concluzia este ca Elsa realizeaza ca dragostea e cheia pentru a-si controla puterile si dezgheata regatul si promite sa nu mai inchida portile castelului vreodata, se impaca cu sora ei Anna, si toti traiesc fericiti. Animatia este realizata dupa povestea Craiesei zapezii. Dar cu siguranta mai multe lucruri povestite ar fi de prisos, mamicile sigur au vazut acest film impreuna cu fetitele lor sau cel putin acestea le-au povestit cu mare entuziasm.

Ce este mai dragut, e ca aceste fetite isi exprima bucuria prin lucruri marunte. O data ce apare o astfel de animatie, o astfel de “figura” publica, un personaj care le schimba anii copilariei, apar si hainute, rechizite Disney, bluzite, umbrelute, chiar si lenjeri de pat. Toate sunt Frozen, toate sunt cu Elsa si Anna! Chiar daca filmul a aparut deja de 2 ani, in fiecare iarna magazinele se umplu de astfel de accesorii care bucura copiii mici. Ce alta bucurie ii poti face decat sa ii cumperi fetitei tale lucrusoare cu personajele Disney, Elsa si Anna?

In zilele cu ninsoare mare, sau chiar ploioase pentru ca iarna se pare ca e imprevizibila din nou, o umbreluta Frozen nu are cum sa fie uitata acasa. Stim ca cei mici tind sa nu ne asculte iar caratul umbrelutei pana la scoala nu e activitatea lor preferata. Dar daca aceasta umbreluta e cu Elsa, oare ar mai lasa-o acasa? Cu siguranta nu!

Tin minte cand eram copil si imi placeau Gemenii Cramp, Hello Kitty, Spongebob sau Puka. Tot ce gaseam despre ei colectionam. Intr-adevar, nu se gaseau chiar atat de des si la asa mici preturi precum astazi, insa chiar si o poza cu ei dintr-o revista imi placea sa o decupez si sa o lipesc pe usa unui dulap. Era o nebunie.

Ceea ce este dragut e ca mamicile din ziua de azi sunt creative si cu siguranta au multe idei inspirate din aceste animatii si personaje Disney. Unei fetite nu au cum sa nu ii placa accesoriile de par, asa ca niste agrafe sau elastice cu domnisoarele din Frozen vor fi purtate cu placere!

Alege si tu pentru copilul tau accesorii Disney,nu doar cu Frozen, ci si cu Violetta, Cars, Minionii si multi altii!

Suport clienti Luni - Vineri orele 10.00-16.30

0784.702.982 0784.702.982 office@e-cadou.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!