Cristale pentru noaptea dintre ani

Cristale pentru noaptea dintre ani

Aproape ca nu imi vine sa cred cat de repede a trecut Craciunul, iar acum ne pregatim cu pasi repezi de Revelion. De obicei, Craciunul se sarbatoreste alaturi de cei dragi, in atmosfera restransa si in comoditatea casei. Insa, Revelionul este mai special: trebuie serbat cum se cuvine, pentru a intampina Noul An in forta.

Cred ca majoritatea dintre voi ati stabilit deja unde veti petrecere Revelionul, iar daca nu, aveti doar cateva zile la dispozitie pentru a va hotari. Bineinteles ca nu e obligatoriu sa mergeti undeva, puteti sarbatori si acasa, important e sa ii aveti alaturi pe cei dragi voua.

Daca totusi veti petrece Revelionul altundeva decat acasa, ori cu familia, este bine sa va ganditi si la tinuta. Trebuie sa o adaptati in functie de locatie, de dress-code (daca exista), de temperatura de afara (chiar daca inauntru e cald) de tematica petrecerii si multe altele. Astfel, pentru un Revelion intr-un local distinct, elegant, se impune o tinuta pe masura, pe cand un Revelion intr-un club sau cafenea, are un dress-code mai lejer.

Iar daca tinuta ati ales-o deja, trebuie sa va ganditi si la accesorii. Barbatii au o misiune mai usoara: un ceas, butoni la sacou si au terminat cu accesoriile, in cel mai bun caz. Doamnele in schimb, au mai mult de cautat si de asortat. Bineinteles ca rosul este culoarea predominanta a Revelionului, iar alaturi de auriu este de neegalat. Insa, nimic nu se compara cu bijuteriile si modul in care accesorizeaza acestea o tinuta.

Asadar, pentru noaptea dintre ani, puteti pune accent mai mult pe bijuterii. O rochie simpla, negra sau rosie, alaturi de bijuteriile potrivite pot avea mai mult succes decat o tinuta in care accentul cade doar pe rochie sau si pe rochie si pe accesorii. Iar daca vreti sa straluciti in noaptea de Revelion, si la propriu si la figurat, trebuie sa purtati bijuterii cu cristale.

Acestea stralucesc discret si atrag atentia intr-un mod placut. O sa ramaneti surprinse de cat de bine arata o astfel de tinuta. Iar daca vreti bijuterii cu adevarat spectaculoase pentru seara de Revelion, va recomand cerceii candelabru Rose, pe care ii puteti vedea in poza de mai jos! 

Asadar, daca nu v-ati gasit inca tinuta perfecta pentru Revelion, va recomand sa acordati o sansa si bijuteriilor!

Suport clienti Luni - Vineri orele 10.00-16.30

0784.702.982 0784.702.982 office@e-cadou.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!