Accesoriul care face diferenta – butonii din cristale Swarovski

Accesoriul care face diferenta – butonii din cristale Swarovski

Butonii pentru barbati sunt creati in diferite stiluri si sunt realizati din pietre pretioase sau semipretioase, din diferite metale, cum ar fi aur, argint, platina etc, cu diferite modele si materiale care se potrivesc societatii moderne, putand fi purtate de catre barbati indiferent de stilul acestora.
Desi modelele de butoni pentru barbati din trecut erau diferite, astazi aceste accesorii reprezinta doua obiecte ornamentale identice, de obicei, in forma de caboson, ce se unesc prin intermediul unui lantisor de lungime scurta, elastic sau punte.
Fie ca doresti sa faci un cadou barbatului din viata ta, ori ca vrei sa impresionezi printr-o pereche de butoni cu cristale swarovski, e-cadou.com dispune de o gama variata de butoni barbati, pentru toate gusturile.
Chiar daca multi oameni au impresia ca purtarea butonilor ii face sa para aroganti sau pomposi, aceasta este o conceptie total gresita.
Adevarul este ca, butonii pentru barbati pot fi cea mai interesanta parte a unei tinute daca ii purtati in mod corect.

Daca inca nu v-ati convins de utilitatea butonilor in tinutele dvs, iata cateva motive care speram sa va ajute sa luati decizia de a purta cat mai des butoni:

1. Femeile nu pot rezista unui barbat ce poarta butoni

Pun pariu ca nu ati auzit o femeie sa vorbeasca despre asta, dar este adevarat. Doamnele adora butonii intrucat ele stiu ca un barbat care ii poarta, denota clasa si eleganta.

Zvonurile spun ca femeile adora sa vada un barbat in uniforma/costum, iar obsesia pentru butoni este strans legata de aceasta. Butonii sunt practic uniforma unui barbat de succes. Daca doriti sa obtineti putina atentie din partea femeilor in birou, doar puneti-va o pereche de butoni din cristale swarovski, care se potrivesc cu cravata de matase si veti avea in curand femeile roind in jurul dvs. (Nota: Rezultatele pot varia)

2. Butonii transmit celorlalti cred ca sunteti instarit

In cazul in care nu ati observat, oamenii cu bani sunt tratati cu mai mult respect in ziua de astazi.

Butoni dau aspectul de persoana instarita. Oamenii vor presupune ca sunteti o persoana cu renume si veti primi un tratament mai bun oriunde veti merge.


3. Va veti simti ca un barbat adevarat

Un set de butoni din cristale swarovski va va face sa va simtiti cu adevarat important. Tot ce mai aveti nevoie sunt o pereche de ochelari de soare de culoare inchisa si un costum pentru a completa tinuta! Butonii va oferi tinutei acel ceva si o veti observa in privirile subtile ale celor din jur.

4.  Butonii va vor oferi respect

Butonii din cristale swarovski, dar nu numai, asortati cu un costum frumos si o cravata de matase va va oferi un aspect plin de rafinament si profesionalism. Daca ajungeti la un interviu de angajare intr-un costum obisnuit, nu veti iesi cu nimic in evidenta, fata de toti ceilalti candidati. Dar, daca faceti acest pas suplimentar si adaugati o pereche  de butoni camasii dvs, veti face diferenta. Intervievatorul va observa ca acordati atentie la detalii.

Asadar indiferent de momentul in care alegeti sa ii purtati, o pereche de butoni din cristale  swarovski, vor face diferenta in tinuta dvs. Profitati de reducerile de pe site-ul www.e-cadou.com si achizitionati-va acum butonii din cristale swarovski preferati.

Suport clienti Luni - Vineri orele 10.00-16.30

0784.702.982 0784.702.982 office@e-cadou.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!