Un inel nu inseamna neaparat logodna

Un inel nu inseamna neaparat logodna

Ne aflam in preajma zilei indragostitilor si cu siguranta barbatii o iau razna. Dintre atatea bijuterii cu cristale swarovski nu stiu ce sa aleaga. “Ce sa ii cumpar? Un buchet de flori e dragut, dar e prea putin… o bijuterie ar fi ideala, dar sa fie aceasta un inel? Oare nu s-ar interpreta gresit? O iubesc, dar nu este inca momentul  pentru acel pas. Vreau totusi sa ii ofer acest inel ca bijuterie pentru degetul aratator sau pentru a-l purta ca medalion, sau oricum doreste. Cum fac, ce aleg?” Sunt doar cateva intrebari din mintea lor.

Ce inseamna un inel daruit prietenei? Sincer, poate insemna o multime de lucruri. Poate insemna logodna, bineinteles, dar mai poate insemna si o promisiune a dragostei tale sau un simplu cadou. Depinde de modul in care il oferi.

Un mod dragut ar fi acela de a-i spune “hei, uite, am vazut acest inel si mi-a amintit cat de frumoasa esti”. Este clar ca e doar un mesaj dragut, detasat, doar un cadou care exprima ceea ce simti pentru ea. Daca incepi fraza cu “ti-am luat acest inel ca sa stii ca sunt devotat iubirii noastre si vreau sa fiu impreuna cu tine pentru totdeauna” sa nici nu te indoiesti ca ea il va percepe ca pe un inel de logodna.

Multi barbati au daruit si daruiesc in continuare inele prietenelor lor. Doar fii atent la mesaj. Incearca sa nu il oferi in imprejurimi precum o cina romantica, intr-o camera de hotel, sau intr-o escapada la Paris. Ofera-l la ea sau la tine acasa, nu-l oferi in public pentru a nu se intelege gresit. Vei vedea ca va intelege si il va purta in fiecare zi. Nu ingenunchia si nu deschide cutiuta pentru a i-l arata. Las-o pe ea sa vada ce se afla inauntru. Daca te intreaba ce inseamna, spune-i  simplu: pentru ca te iubesc.

Daca nu poarta inele de obicei, poti sa ii spui ca i-l oferi tocmai pentru ca ai vazut ca nu poarta, sau ca poate astepta sa primeasca un inel special. Daca poarta des, este simplu, i-l oferi pentru ca stii ceea ce ii place. In orice caz, scenariul va avea un happy end.

Depinde foarte mult si de persoana careia i-l oferi. Iti da cumva semnale ca ar vrea sa se logodeasca? Daca da, nu alege acest cadou. Daca nu este deloc asa, nu ai motive sa nu ii cumperi un inel.

Nu trebuie sa iti faci griji. Multe femei poarta inele de placere, la fel ca si cum ar purta cercei sau lantisoare. Cu siguranta se va bucura si poate chiar asteapta un astfel de inel… un inel de ne-logodna! Sunt frumoase, sunt bijuterii zilnice, si nu trebuie neaparat sa se asorteze cu restul. Ai incredere in tine!

Suport clienti Luni - Vineri orele 10.00-16.30

0784.702.982 0784.702.982 office@e-cadou.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!