O colectie speciala de cadouri pentru Profesori, Invatatori si Diriginti

O colectie speciala de cadouri pentru Profesori, Invatatori si Diriginti

… asa, ca de sfarsit de an scolar;

Si cum nu exista sfarsit de an scolar fara flori sau coronite, elevii cumpara si daruiesc multe buchete sau aranjamente de flori in aceasta perioada. In topul celor mai cautate aranjamente, se numara cele cu trandafiri.

Pentru sfarsitul scolii, indiferent de varsta doamnelor profesoare, e cel mai interesant si elegant cadou pe care poti sa il daruiesti. Si cel mai sigur. Niciodata nu dam gres cu un aranjament de flori.

Daca persoana careia ii este oferit acest cadou este tanara, merge de minune cu un accesoriu, colier sau set de bijuterii. Iar la E-Cadou gasiti o varietate mare de seturi de bijuterii cu cristale. Acestea vor fi ambalate in cutie deosebita, alaturi de certificatul de garantie.

Daca ma gandesc bine, uneori seara imi place sa ma relaxez cu un pahar de sampanie. Nu sunt adepta bauturilor alcoolice, dar un pahar de sampanie imi pica bine uneori. Asadar, de ce nu am oferi un pachet cadou cu o sampanie si cateva flori de trandafir? Nu suna rau. Chiar este ceva inedit. Si cu siguranta acest cadou va fi apreciat.

Asadar, intrati pe pagina noastra online E-CADOU printr-un singur click >> AICI si veti gasi o colectie de seturi cadou pentru doamne si domni. Nu uitati: livram flori si cadouri oriunde in Romania iar pana la sfarsitul lunii beneficiati de reduceri de pana la 50%!

Livrarea se face in 24-48 ore direct la adresa specificata de dvs in cele mai sigure conditii..

Ofera pentru sfarsitul scolii un aranjament vesel, cu cele mai delicate si mai apreciate flori!

Cu drag,

Cristina D.

Suport clienti Luni - Vineri orele 10.00-16.30

0784.702.982 0784.702.982 office@e-cadou.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!