Spring SALES - 15% reducere pentru cumparaturi de minim 129 lei la produsele selectate din colectiile de CEASURI , BIJUTERII si fashion Foloseste voucherul SPRING15R

Tratament de unghii Eveline 8in1 – Tratament intensiv conceput ptr. unghii deteriorate si fragile

Te-ai saturat de unghii rupte, fragile, casante sau deteriorate? Te-ai saturat de vizitele la manichiuriste  sa iti pui unghii false  si sa te alegi cu pilitul excesiv ce iti subtiaza unghia? Ai unghiile moi sau se exfoliaza usor?

Noi iti oferim solutia: Tratament unghii 8 in 1 Eveline –  Tratament intensiv conceput ptr. unghii deteriorate si fragile. Acest tratament ivi va readuce luciul unghiilor de odinioara, devenind sanatoase si puternice.

Formula revolutionara cu ingredienti activi regenereaza, intareste si stimuleaza cresterea unghiilor.
Imbunatateste flexibilitate si rezistenta unghiilor, protejeaza impotriva craparii, ajuta la restabilirea suprafetei netede si lucioase.
Dupa un tratament de 14 zile toate problemele cu unghiile vor disparea: unghiile vor fi regenerate, se imbunatateste rezistenta acestora, devin netede, lucioase si hidratate.

Modul de utilizare al  tratamentului: agitati bine inainte de utilizare.
Ziua 1: aplicati direct pe unghii un trat din Tratament unghii Eveline 8in1 
Ziua 2: aplicati al doilea strat.
Ziua 3: indepartati straturile si repetati tratamentul.
Aplicati 2-3 saptamani apoi opriti tratamentul timp de 1 luna ( timpul de palicare al tratamentului in stabiliti dvs, in functie de deterioararea unghiilor).
Atentie: nu aplicati pe unghiile deteriorate.

Dupa aceasta perioada, se poate aplica cate un strat de Eveline 8in1 si ca baza pentru manichiura, peste care se poate foloi si oja.

Daca ai folosit acest produs, asteptam sa ne impartasesti parerile tale. Daca nu l-ai testat inca, iti propunem sa ii dai o sansa. Nu vei regreta.


Sursa foto: https://ro.pinterest.com

Suport clienti Luni - Vineri orele 10.00-16.30

0784.702.982 0784.702.982 office@e-cadou.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!